FAQ

 • Cum ajung la FarmPark?

  FarmPark se situează la doar 35 de km de București, în comuna Sărulești, sat Solacolu. Ieșire de pe A2 la Fundulea și încă 8 km spre Solacolu.

 • Ce activități pot face la FarmPark?

  Călărie cai, Călărie ponei, activități recreative în aer liber în spațiul de joacă special amenajat pentru copii, petreceri pentru copii, plimbări cu trăsură, plimbări cu sania pe zăpadă.

 • Cine poate participa la activități?

  Toți copiii însoțiți de un adult pot participa la activități.

 • Îmi trebuie echipament de călărie?

  Vă recomandăm să aveți pantaloni lungi și încălțăminte închisă! Nu suntem responsabili pentru rănile (vânătăile) produse de trăgătorile de la scărițe sau pentru alunecarea picioarelor din scărițe, în cazul purtării șlapilor, balerinilor, încălțămintei neadecvate etc. Înainte de a-i lasă pe copii în spațiul de joacă, vă rugam să vă asigurați că nu au îmbrăcăminte cu accesorii tăioase cum ar fi: capse, fermoare metalice, catarame etc. Însoțitorii trebuie să retina asupra lor lănțișoarele, broșele, agrafele, banii sau cheile din buzunarele copiilor pentru a evita pierderea lor.

 • Este permis accesul animalelor de companie în incintă?

  Este interzis accesul cu animale de companie.

 • Există loc de parcare?

  Da. Există loc de parcare la intrarea în fermă.

 • Pot hrăni animalele?

  Vă rugăm să nu dați de mâncare cailor și poneilor!

 • Pot calări dacă am o problemă de sănătate?

  Informaţi personalul cu privire la orice problemă de sănătate (astm, alergii, epilepsii, probleme cu auzul, cu coloana sau alte probleme de sănătate care ar afecta abilitatea de a calări).Este permisă intrarea în spațiul de joacă a copiilor cu care au nevoie de supraveghere specială (dizabilități fizice, afecțiuni psihice etc.) sau care prin comportamentul lor pot induce traume celorlalți copii, doar dacă acești copii sunt însoțiți de adulți care sunt responsabili de comportamentul copiilor.

 • Pot calări cu copilul în brațe?

  Este strict interzis să urcați cu copilul în brațe în plimbarea cu calul sau să încalece două persoane în același timp, același cal.

 • Se pot organiza petreceri la fermă?

  Da. Pentru organizarea unei petreceri se va contacta telefonic sau pe adresa de e-mail. 
Pentru a organiza o petrecere la unul din foișoarele noastre și pentru a stabili toate detaliile vă rugam să ne contactati prin email: Pentru aniversări, petreceri permitem accesul cu tort sau prăjituri vor fi depozitate la frigiderul pus la dispoziție în foișor), șampanie pentru copii și fructe (doar evenimentele pentru care s-a efectuat rezervarea unui spațiu), iar pentru acestea vă rugam să aduceți și accesoriile necesare: farfurii, tacâmuri și pahare de unică folosință iar meniul se va prepara de către noi de comun acord. În tariful închirierii foișorului toți copiii vor avea gratuit o tură cu poneiul și acces la locul de joacă.Toate rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de eveniment.

 • Care este programul?

  Orientativ, 10:00 - 19:00 pe perioada aprilie - octombrie si 9:00 - 17:00 pe perioada noiembrie - martie.

 • Se organizează tururi pentru grădinițe și scoli?

  Da. Detalii telefonic sau prin e-mail.


  Pune o întrebare