Despre Noi

DESPRE NOI

FarmPark

Am creat acest loc cu scopul destinderii în natură și pentru interacțiunea copiilor cu caii simpatici pe care îi avem în grijă.

Vă puteți bucura de o plimbare în aer liber, împreună cu familia și de un loc de joacă pentru copii, de activități relaxante, dar și de metode educative, energizante și plăcute pentru toți, acestea fiind recunoscute pentru beneficiile lor asupra copiilor, dar și părinților.

Plimbare cu calul

Copiii vor putea beneficia de o plimbare cu poneiul, vor putea admira caii Tinker și se vor bucura de o experiență unică.

Loc de joacă

Dispunem de un ansamblu special amenajat cu echipamente de joacă pentru copii, dintre cele mai distractive și captivante.

Petreceri

Puteți organiza petreceri pentru copii, fie petreceri aniversare, fie cu alte ocazii, pe care doriți să le marcați într-un mod special!

Ușor de găsit!

FarmPark se situează la doar 35 de km de București, în comuna Sărulești, sat Solacolu, privată de zona urbană, aglomerată și obositoare.

Vă așteptăm cu drag la FarmPark pentru a petrece experiențe distractive și relaxante! Copiii se vor putea juca frumos și în siguranță, alături de părinți sau de prieteni, învățând multe lucruri interesante.

Micuții noștri vor avea parte de experiențe de neuitat alături de echipa FarmPark!